Редактор: e-mail: Кадър бТВБях в президентството, когато тежковъоръжени мъже от прокуратурата нахлуха

...
Редактор: e-mail: Кадър бТВБях в президентството, когато тежковъоръжени мъже от прокуратурата нахлуха
Коментари Харесай

Илияна Йотова: Бях в президентството, когато тежковъоръжени мъже нахлуха и изплашиха 70% жени на средна възраст

Редактор: 

e-mail: 

Кадър бТВ

Бях в президентството, когато тежковъоръжени мъже от прокуратурата нахлуха в институция, която е формирана несъмнено от повече от 70% за дами на междинна възраст, които бяха несъмнено извънредно изплашени и не можеха да повярват на това, което се случва. В последна сметка никой от нас не е отказал подпомагане, в случай че се бяха обърнали обикновено като институция. Това се случи.

Така вицепрезидентът Илияна Йотова разяснява нахлуването на хора от прокатуратата в президентството на 9 юли предходната година в " Лице в лице " по бТВ. 

Познавам добре Българска социалистическа партия и зная, че има едни процедури, които би трябвало да минат, с цел да поддържат мен и Румен Радев публично. И госпожа Нинова като ръководител, тя би трябвало да даде образец за това, че като има някакви текстове и правила, би трябвало да се извършват. Формално решението ще го вземе Националният съвет на Българска социалистическа партия, тъй като има процедури, само че аз нямам доверие да поддържат друга президентска двойка. Аз не върша от мухата слон и нямам доверие на тези спорове. Но на първо място аз съм извънредно признателна на българските социалисти за мисленето, тъй като с изключение на Българска социалистическа партия, мен и Румен Радев също ни поддържа партията на някогашния президент господин Първанов - АБВ. Тази поддръжка се засвидетелства безусловно всекидневно и най-много нощес, когато двама от заместник-председателите на партията влязоха в нашия предприемчив комитет. С решение на управлението на партията през вчерашния ден имаше и доста други представители на лявото, сподели още Илияна Йотова. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР